Manşet HaberlerToplu İş Sözleşmesi

AVM Emekçileri Tez-Koop-İş ile Güçleniyor: Tommy Hilfiger ve Calvin Klein İşyerlerini Kapsayan Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı!

Sendikamızın kararlılıkla sürdürdüğü örgütlenme ve toplu iş sözleşmesi süreçlerinin meyvesi olan Tommy Hilfiger Marka Dağıtım Tic. AŞ. ve bağlı işyerleri işletme toplu iş sözleşmesi, 7 Mayıs 2026 tarihinde bağıtlandı. İmza törenine sendikamız adına Genel Sekreter Hakan Bozkurt ve Toplu İş Sözleşmesi Uzmanı Engin Çelik katılırken; işveren adına markanın Avrupa Direktörü Raquel Diez Ortega ve Avukat Alper Yılmaz katıldı. İmzalanan toplu iş sözleşmesi, AVM emekçilerinin emeğinin değer bulduğu, geleceğe güvenle baktığı yeni bir dönemin kapısını araladı.

Sendikamız, perakende sektöründeki sömürü düzenine karşı, örgütlü mücadelenin kalesi olmaya devam ediyor!

Tez-Koop-İş çatısı altında kenetlenen tüm Tommy Hilfiger ve Calvin Klein mağaza emekçilerini yürekten kutluyoruz! Bundan böyle her bir üyemiz toplu iş sözleşmesinin getirdiği ekonomik hakların ve hukuksal güvencenin koruması altındadır. Emeğinizin değer bulduğu bu yeni dönem hepimize hayırlı olsun!

Mücadelemiz burada bitmiyor!

AVM’lerin parıltılı ışıkları altında, zorlu çalışma koşullarına ve güvencesizliğe mahkûm edilen tüm mağaza emekçilerine sesleniyoruz:

Yalnız değilsiniz, çaresiz değilsiniz!

Gelin, haklarımızı birlikte savunalım; AVM koridorlarında, mağaza reyonlarında yankılanan sesimizi hep birlikte yükseltelim.

Yaşasın Örgütlü Mücadelemiz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu