Eskişehir Şubemizde CarrefourSA Tis Taslak Çalışması Gerçekleşti

Sendikamız Eskişehir Şubesi tarafından, CarrefourSA işyerlerindeki üyelerimizin hak ve taleplerinin toplu iş sözleşmesine en güçlü şekilde yansıtılması amacıyla toplu iş sözleşmesi taslak çalışması gerçekleştirildi.
15 Eylül 2026 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya, Eskişehir Şube Başkanımız Hasan Hüseyin Yılmaz, Şube İdari Sekreteri Barış Teker, Şube Eğitim Sekreteri Hüseyin Sab ve CarrefourSA işyeri sendika temsilcilerimiz katıldı.
Toplantıda, CarrefourSA işyerlerinde çalışan üyelerimizin çalışma koşulları, yaşadıkları sorunlar, beklentileri ve talepleri kapsamlı biçimde değerlendirilerek, önümüzdeki dönem toplu iş sözleşmesi sürecine ilişkin görüş ve öneriler ele alındı.
Sendikamız, toplu iş sözleşmesi süreçlerinde olduğu gibi her alanda üyelerimizin yanında olmaya, örgütlü gücümüzü büyütmeye ve haklarımızı birlikte savunmaya devam edecektir.




